0

If I could turn the time


Assalamulaikum w.b.t..
Hye there...

"Seandainya masa itu kembali semula,
inginku memiliki lebih dari itu"

Have you ever wonder if you can go back to the past, what will you do?
Mesti byk yg korang nak lalukan kan.....Same goes to me!
If I got that opportunity (obviously we cant), I'll correct all mistakes I've done,
grab all the chances and fill all the spaces.

I'm surely go to every single beautiful, wonderful moments I had and will never let it go, seriously! A lots of thing that I was regret for sure I will never do if I could travel back to the past!

Bila bercakap pasal kenangan, mesti korang ada banyak kenangan an? Kenangan manis, pahit, suka, duka dan mcm2 la. Korang juga mesti ada something yg akan membuatkan korang teringat kenangan tu, for example places, songs, things and even smells, right? Me too!

Bila kenangan manis tu mmg la sedap je bila dok ingat balik, tp kalau kenangan pahit, mcm2 come across our mind. Kalau boleh tu dah tak nak ingat langsung ni..haha...

Aku pon kadang2 terlintas gak dalam fikiran ni, "Kenapalah jadi macam ni, kalaulah......"
Tapi kita tak boleh nak lawan takdir tuhan. Sapa kita nak tentukan itu ini. Yes, kita bole merancang, tp Allah yang tentukan.

Thing is, we should believe everything happens for a reason. Let bygone be bygone. Memang dah terang2 kita tak kan dapat putar masa. So, kita sebagai hamba-Nya hanya mampu pasrah dan berdoa agar kehidupan kita lebih baek dari hari2 sebelumnya....:)

p/s: dah nak abis da ramadhan ek...hurm...
enjoy ramadhan everyone!





0

Riang Ria Sukenya Mereka (End of Syaaban)

Assalamualaikum w.b.t
Hey there..(mcm lah ade org baca blog aku ni ek)

Minggu lepas, hari Sabtu ada member nak datang rumah, nak makan durian katenye.
Aku pon ajak la beberapa member aku dan dia pon ajak la beberapa org lg. Semua uh schoolmates aku, junior2 aku masa sekolah dulu....

Kami lunch sekali after makan durian uh. Aku, Emak aku n adik aku masak Soto dan nasi lemak for that lunch. Yummy...

Korang tengok je la video ni. Takde mood nak menaip plak.


video

Ape2 pon, really enjoy that day....
papai......;)
Related Posts with Thumbnails