Riang Ria Sukenya Mereka (End of Syaaban)

Assalamualaikum w.b.t
Hey there..(mcm lah ade org baca blog aku ni ek)

Minggu lepas, hari Sabtu ada member nak datang rumah, nak makan durian katenye.
Aku pon ajak la beberapa member aku dan dia pon ajak la beberapa org lg. Semua uh schoolmates aku, junior2 aku masa sekolah dulu....

Kami lunch sekali after makan durian uh. Aku, Emak aku n adik aku masak Soto dan nasi lemak for that lunch. Yummy...

Korang tengok je la video ni. Takde mood nak menaip plak.




Ape2 pon, really enjoy that day....
papai......;)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails