baked a second cake with my friends...

Assalamualaikum w.b.t & Salam 1 Malaysia....
Hari ini entry aku pasal buat kek ngan kawan2 aku...huhuhu..Actually, this is the second time aku buat kek ngan member. The first time ngan dak Chin masa nak pergi BBQ kat Pantai Puteri then the second time tadi kat rumah abg Wan Lazid...huhuhu..

Tapi kelakarnya tadi, tengah siap2 buat kek uh, tiba2 elektrik plak takde...adush....macam mane ni?? Bahan2 semua dah siap...Lama gak elektrik takde. Then ktowg isi masa yg tiba2 terluang uh dengan pergi solat asar kat masjid Alor Gajah. And one more thing, dekat masjid tu pown takde elektrik.huhuhu....Masa kat masjid uh, klakar sgt tengok budak2 kecil sekolah agama belajar solat ramai2....garang betol ustazah tu...
Then, ktoang pown bertolak pulang ke rumah abg Wan Lazid. Elektrik masih belum ada lagi. So, ktowg masak omelette dulu. Sedap sungguh omelette uh....Masa tengah dok masak omelette uh, tiba2 elektrik dah ada balik, melonjak keriangan abg Wan Lazid..huhuhu..Terus ktowg hidupkan ketuhar. Tapi pelik betol hari ni, lama kot bakar kek ni, hampir satu jam, padahal selalunya 20 minit je....hairan2...

Inilah hasilnya kek yang ktowg buat tadi...






Inilah kek yang dihasilkan oleh aku, dak Chin, abg Wan Lazid & abg Wanje....
Oklah, itu je kot..
sekian, wasalam.....

4 comments:

asyfiqaz said...

chocolate moist??

aKrAmDiHyA' said...

ntah...
tp chocolate r...huhuhu

沙 祖 安 said...

Akram!! my buffday cake??? hehehee..:)

aKrAmDiHyA' said...

da lepas an??
t kalo nak rase, time raya ea..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails